Bied uw gasten verzorgde vergaderbroodjes aan

Uw vergadering of het ontvangst van gasten in uw bedrijf zal heel aangenaam verlopen met onze vergaderbroodjes in Opglabbeek. In de omstreken leveren wij broodjes en andere lekkere snacks aan bedrijven en industriezones in de buurt.

Stipte en klantvriendelijke service

Bij iedere bestelling vanaf 12,50 euro leveren wij zelfs gratis aan bedrijven in de regio Opglabbeek. Daarnaast vinden wij het belangrijk om u stipt te bedienen zodat u efficiënt uw agenda kan blijven volgen. Wij garanderen een levering voor 12 uur wanneer u voor 10.30 uur bij ons bestelt. Wenst u te lunchen om 10 uur? Plaats uw bestelling dan voor 8.30 uur.

Ruime keuze

U kan uw vergaderbroodjes makkelijk bestellen door ons te bellen, te mailen of door uw bestelling via ons bestelformulier door te geven. Dankzij ons uitgebreid assortiment kan u trouwens een verrassende mix van smaken voor uw bezoekers en personeelsleden samenstellen.

Overleg ook gerust met ons voor broodjes en andere snacks wanneer u een seminarie of een receptie in het verschiet hebt. De juiste bestelling voor broodjes tijdens uw vergadering vraagt u aan ons.

Back to Top